Els júniors perden després d'un mal final de partit (78-57)

Segueix la millora del joc de l'equip junior, però encara li falta no perdre la concentració en els moments importants del partit.

El partit va començar molt igualat i el resultat al final del primer quart així ho reflectia (15 - 14). En el segon quart el partit va seguir en la mateixa línia d'igualtat i el resultat al descans era de 30 a 29.

A la segona part tot feia preveure que seguiria amb la mateixa dinàmica, però una jugada desafortunada al tercer quart on es va lesionar en Tomeu, va fer que l'equip perdés la concentració i es va passar d'un 44 - 43 a falta de 3 minuts per acabar el tercer quart, a un 57 a 47 al final del quart, cosa que feia difícil la remuntada a falta d'un quart.

En el darrer quart l'equip va encaixar un altre parcial molt desaforable deixant el marcador final de 78 a 57.

Destacar el bon partit d'en Joan Albert Coll, que va estar molt actiu en tot el partit. També destacar la feina defensiva d'en Tomeu i d'en Lauri que es varen deixar la pell a la pista.

Per altre banda destacar l'encert d'en Nicolau Gelabert des de la línia de tres punts.

Des d'aqui desitjar una pronta recuperació d'en Tomeu.