El millor partit fins ara tot i perdre (46-76)

Tot i la derrota per una gran diferència els juniors varen jugar un dels millors partits de la temporada, ja que davant del líder del grup, el De la Cruz,  varen donar la cara durant bona part del partit.

El primer quart els nostres jugadors varen estar amb molta precipitació cosa que va fer que nomès poguéssim anotar una cistella en joc i dos tirs lliures, el parcial d'aquest primer quart va ser de 4 a 12.

En el segon quart es va poder veure un joc molt més vistos, en el qual el parcial va ser de 17 a 21, amb el qual s'arribava a la mitja part amb el resultat de 21 a 33.

Els primers minuts del tercer quart varen ser els millors del partit pel nostre equip, ja que amb un parcial de 8 a 2, a l'inici del tercer quart varem aconseguir retallar les diferències fins al 29 a 35, però a partir d'aquest moment l'equip va patir una baixada d'intensitat i això ho va aprofitar l'equip visitant, establint el resultat de 39 a 54 al final de tercer quart.

El darrer quart del partit va ser el pitjor del nostre equip, ja que es varen baixar els braços en defensa i en atac les coses no varen acabar de sortir, el parcial va ser de 7 a 22, i el resultat final del partit va ser de 46 a 76.

Destacar el gran partit d'en Pau Ribes que va estar molt actiu en atac, i d'en Lauri Cantalapiedra amb una gran feina en defensa per aturar al millor jugador visitant. També cal destacar en Juanju que va anotar un triple, i en Miquel Beltran que amb el seu esforç diari als entrenaments cada vegada esta aportant coses més possitives a l'equip.