Segona victòria consecutiva del Junior Masculí (59-46)

Victòria treballada per part dels nostres juniors, que poc a poc van troban el seu camí, i que aquest passat dissabte, guanyaren a casa contra el Felanitx, que va estar tot el partit molt encertat de cara a cistella.

Començava el primer quart, amb els nostres molt ficats dins el partit, atacant amb fluïdesa contra una defensa zonal, que en moments ens posava les coses difícils, però que poc a poc, anava fluixejant contra la nostra fluidesa en atac, per acabar el quart amb el marcador a 15-11.

Al segon quart, es un els nostres van fluixejar, i on els tirs no entraven, ja que vam fallar un parell de contraatacs clars, i un parell de segones i terceres opcions sota cistella, que permetia que l'equip felanitxer recuperàs la distància al marcador per acabar el quart amb un parcial de 10-14.

El tercer quart, seguí completament igualat, on cap dels dos equips acabava de rompre el partit al seu favor, amb una alternança de cistelles i d'errades per part d'ambdós equips, cosa que acabà reflexat al marcador, amb un parcial favorable als nostres de 12-10.

Al darrer quart, vam sortir a arriscar-ho tot, i amb jugadors amb pista carregats de faltes, vam decidir pressionar, cosa que ens donà bons resultats, ja que l'equip rival va entrar dins la precipitació i va perdre efectivitat de cara a cistella, el que va provocar que es descentrassin en defensa i ho aprofitàssim nosaltres per anotar amb diverses penetracions, seguit d'un parell de recuperacions de pilota.

Poc a poc, l'equip va anar agafant distància al marcador, i fora relaxar-se, vam acabar el partit amb un parcial de 22-11, que posava un favorable 59-46 al marcador, per acabar recollint la segona acta rosa.

Destacar que l'actitud de tots els jugadors va ser excel•lent i que van fer un partit molt seriós i molt complet. Enhorabona.

ANOTADORS: Pau Ribas (28, 4/4tl), Lauri Cantalapiedra (12, 5/11tl), Pere Antoni Mateu (6, 2/4tl), Nicolau Gelabert (5, 3/4tl), Miquel Beltràn (2), Manel Blàzquez (4), Joan Albert (2).