Victòria en el derbi local (78-60)

Finalment el derbi tant esperat per tothom va ser un partit molt disputat on els nostres jugadors es varen imposar, a partir del moment que vàrem aconseguir fer el nostre joc de defensar fort i així poder còrrer.

En el primer quart el nostre equip es va encomanar del joc lent i pausat del rival, i juntament amb la falta d'encert va fer que el marcador al final del primer quart fos de 12 a 17.

El segon quart va continuar amb la mateixa dinàmica, moltes errades fàcils i un joc molt estàtic va fer que l'equip visitant agafés avantatges fins als 12 punts (13 a 25). El resultat a la mitja part era de 25 a 32, gràcies a un triple d'en Pau Ribas des de 8 metres en l'últim segon.

En el tercer quart les coses varen cambiar radicalment, els nostres jugadors varen interpretar el partit a la perfecció i varen fer una defensa asfixiant a tota la pista que va provocar continuades recuperacions de pilota i cistelles fàcils. En aquest quart cal destacar l'ajuda dels dos jugadors cadets, en Jaume i en Mariano que varen recuperar moltes pilotes i varen anular als seus jugadors. El parcial en 7 minuts va ser de 29 a 0, i el parcial final del quart va ser de 35 a 6, que deixava pràcticament el partit sentenciat.

En el darrer quart els nostres jugadors varen baixar la intensitat i es varen introduir rotacions i el marcador va tornar a estar igualat, per arribar al final amb una victòria molt treballada per 78 a 60.

Destacar la gran feina que va fer en Joan Albert tant en defensa com en atac, ja que va ser el rei de les dues zones capturant moltíssims rebots i lluitant totes les pilotes. En l'aspecte anotador destacar tres jugadors, en Pau amb 23 punts (3 triples), en Jaume Oliver amb 20 punts (3 triples) i en Joan Albert amb 20.