Bons Aires 78 - DAKOTA ALCÚDIA 90

Gran victòria del junior masculí davant un equip que únicament havia perdut un partit en aquesta segona fase. L'equip va començar el partit amb les idees molt clares de com havia de jugar. Els primers minuts del partit varen ser molt igualats i es va arribar al final del primer quart amb el marcador de 20 a 19.

En el segon quart el nostre equip va aconseguir recuperar més pilotes i això va provocar cistelles més fàcils, el marcador en aquest segon quart va ser de 17 a 24, amb la qual cosa s'arribava al descans amb un avantatge de 6 punts pel nostre equip 37 a 43.

El tercer quart va tornar a ser molt igualat com així reflexa el 21 a 20 en aquest quart. L'últim quart començava amb una mínima avantatge de 5 punts pel nostre equip 58 a 63. En el darrer quart el nostre equip va estar molt encertat, sobretot des de la línia de tres punts anotant dos triples en Jaume Oliver,  un altre en Lauri Cantalapiedra, aconseguint anotar 27 punts en aquest quart, decidint així el partit per 78 a 90.

Cal destacar l'ajuda dels tres jugadors cadets com en Jaume Oliver, en Joaquin Acosta i en Carles Villar, aquest últim tot i ser cadet va ser el màxim anotador del partit amb 23 punts. Altres jugadors destacats en l'aspecte anotador varen ser en Joan Albert i en Jaume Oliver amb 20 punts cada un. També destacar el bon partit d'en Pau Rivas amb 14 punts, en Lauri amb 9 i en Pere Antoni amb 3. En el partit també varen participar altres jugadors com en Miquel Beltran, en Juanju Garcia i en Julian Salazar.