Ciutat Romana 49 - DAKOTA ALCÚDIA 50

Remuntada èpica en els darrers tres minuts amb una cistella a l'últim segon d'en Jaume Oliver. El partit va començar molt igualat amb intercanvis de cistella, i sempre jugant al ritme lent que li interessava a l'equip local. El resultat al primer quart va ser de 14 a 8.

En el segon quart el nostre equip semblava que volia imposar el seu ritme de joc amb recuperacions de pilota i ràpids contraatacs, i això va provocar que el parcial fos de 8 a 20 a favor nostre, i així arribàvem al descans amb un avantatge de 6 punts 22 a 28.

El tercer quart va ser el pitjor del nostre equip que no sabía molt bé que fer a la pista i vàrem encaixar un parcial de 17 a 5, que ens deixava a falta d 10 minuts 39 a 33.

El darrer quart va començar ben igual que va acabar el tercer amb l'equip local dominant el ritme del partit i arribant a avantatges de 9 punts (46 - 37) a falta de 3 minuts. Va ser aqui quan dues jugades consecutives, una recuperació de pilota d'en Mariano i posterior cistella, i un triple després d'una jugada de fons d'en Jaume Oliver, ens van fer creure en les nostres possibilitats.

En els darrers 3 minuts de partit el parcial va ser de 3 a 13. El partit va entrar en els darrers 8 segons amb el marcador de 49 a 48 i dos tirs lliures per l'equip local, el seu millor jugador va fallar els dos tirs lliures, i vàrem agafar el rebot i en un ràpid contraatac, en Pau va assisitir a en Jaume Oliver que va penetrar amb força anotant la cistella de la victòria a falta d'un segon.

Cal destacar el gran esforç de tot l'equip en un dia en que les coses no varen sortir així com esperàvem.  Tot i fallar 23 tirs lliures l'equip va saber treure un partit molt important. Destacar la bona feina d'en Lauri, tant en atac com en defensa, així com la gran ajuda dels dos jugadors de l'equip cadet, en Jaume i en Mariano, que aporten una gran intensitat en defensa.