Joan Capó Felanitx - 50 - DAKOTA ALCÚDIA 46

El passat dijous els nostres jugadors varen jugar un partit aplaçat a la pista del Felanitx. El partit es va jugar a les 21 hores i en pista lateral.

El partit va començar molt bé pel nostre equip amb un parcial en els primers minuts de 2 - 15, amb una molt bona defensa a tota pista, però amb les rotacions l'equip va perdre intensitat i el resultat al final del primer quart va ser de 10 a 20. Cal dir que l'equip local va estar tot el partit defensant amb una zona d'aquestes "tancadetes", en una pista molt petita, que ens dificultava molt el nostre joc.

En el segon quart no varem saber atacar la seva zona i el resultat al descans era de 27 a 31 a favor nostre. El tercer quart va tornar a ser molt igualat amb un marcador de 11 a 12, que ho deixava tot per decidir, però amb un petit aventatge pel nostre equip (35 a 38), que no varem saber aprofitar ja que en els darrers minuts ells varen estar molt més encertats que nosaltres i això va fer que guanyessin el partit.

Destacar la bona actitud de tot l'equip, i donar les gràcies als tres cadets que cada setmana ens venen a donar un bon cop de mà