Bon debut de les júniors (32-60)

phoca_thumb_m_foto001El partit es va iniciar amb les típiques imprecisions i nervis del primer partit de la temporada. Molts errors en el llançament i poca claredat d'idees per part dels dos equips en atac però amb un ritme alt de joc, amb transició i contraatac. Fruit de tot això acabava el primer quart amb un empat a 10, demostració que no hi ha cap partit fàcil en aquesta categoria, i menys en camp contrari.

Ben diferent va ser el segon quart per al nostre equip ja que mitjançant una bona defensa d'equip obtinguda a partir de gran activitat defensiva i contínues ajudes es van aconseguir robar nombroses pilotes (fins a 12 en aquest quart) i llançar ràpids contraatacs. Tot això unit a un major encert en el tir exterior en va permetre encadenar un parcial de 16-0 per acabar el segon quart amb el resultat de 13 a 29.

Després del descans la superioritat de les nostres juniors va continuar. Malgrat certs problemes inicials davant el canvi defensiu de l'equip local, en zona 2-3 tota la segona part, la diferència no va disminuir en cap moment. Més serietat defensiva i ràpids contraatacs, tot i alguna pèrdua de pilota, per arribar al final del quart amb el resultat de 20 a 40.

En l'últim quart les nostres noies van tenir molt bona actitud, mantenint l'agressivitat malgrat la diferència en el marcador. Cal destacar positivament que l'equip local va fer el mateix, demostrant gran combativitat i esperit de lluita. Certa millora en l'atac a zona, el rebot ofensiu i la constància defensiva ens va permetre estirar una mica més la diferència fins a més de 30 punts en alguns moments del quart. Finalment el partit va acabar amb el resultat de 32 a 60.

Felicitar el grup per l'actitud, destacant la tasca d'equip, així com l'ajuda de les cadets, i esperar que aquest partit ens animi a seguir treballant, ja que aquest és només l'inici d'un camí molt llarg que exigirà molt esforç i treball si volem aconseguir els objectius marcats.