Mal partit de les júniors contra Pollença tot i la victòria (44-35)

Com ja dèiem la setmana passada, a dia d'avui, si no jugues al màxim en tots els partits i no entrenes prou dur al llarg de la setmana és molt difícil competir a un bon nivell. Aquesta ha de ser la conclusió a la que arribi el nostre equip si volem convertir-nos en un autèntic equip de bàsquet i aconseguir els nostres objectius.

Després d'un bon inici del nostre equip en el que la defensa i l'atac funcionava correctament davant la defensa individual molt flotant de l'equip contrari (13 a 6 al minut 7), va caure en una dinàmica d'errors en el tir i relaxació en general que va propiciar que no tornéssim a convertir una cistella en joc fins al minut 19. Aquestes circumstàncies, unides al canvi a defensa zonal del Pollença i un enduriment del seu joc, ens van fer caure en un estat de nerviosisme i ansietat molt gran que no va fer més que mantenir el pèssim percentatge d'encert en el llançament, tant en els tirs de camp com en els tirs lliures (3 / 10 en el segon quart). Afortunadament, l'orgull i competitivitat de les nostres ens va mantenir en el partit a través d'una bona defensa. Arribant-se al final del segon quart amb el resultat de 19 a 16.

Després de parlar en el descans, el nostre equip va sortir disposat a corregir errors, tant en actitud com en joc. Però malgrat la voluntat i l'esforç la pilota va continuar sense entrar, fallant davant la constant zona del rival i patint la seva duresa. No obstant això, gràcies al treball del nostre equip en defensa i ràpids contraatacs, es va aconseguir encadenar un parcial de 8-0 a mitjans del tercer quart que donava un avantatge una mica més còmoda a les nostres juniors (27 a 18), finalitzant el quart 28 a 22.

Es va iniciar l'últim quart amb la mateixa tònica. Defensa zonal molt tancada de l'equip contrari i errors continus en el llançament de les nostres. Però la constància defensiva ens va fer guanyar el partit, deixant al Pollença en 35 punts.

El millor del partit per al nostre equip: la constància i el resultat final, 44 a 35. El pitjor: el percentatge de tir: 20% en tirs de camp i 39% en tirs lliures (15/38). I un partit del qual hem d'aprendre moltes coses.