Bon partit de les júniors davant el líder de la categoria (40-63)

El partit d'aquest dissabte es presentava molt complicat per a les nostres juniors. El rival, CTEIB, compta els seus partits per victòries i fa poc més d'un mes, en el partit de la primera volta, ens havia derrotat per 45 punts de diferència. No obstant això, les nostres noies van sortir disposades a demostrar que ho podíem fer millor que en el primer partit. Així doncs, desvergonyiment i confiança en atac, units a gran activitat i esforç en defensa, anivellaren el partit en els seus primers minuts per finalitzar el primer quart amb el resultat de 8 a 8.

En els segons 10 minuts el nostre equip, a través d'un gran esforç col.lectiu i animat constantment pel públic, es va permetre el luxe de "jugar-li de tu a tu" el líder de la categoria. Fins i tot tenint petits avantatges en alguns moments (15 a 14, minut 15, 18 a 16, minut 18). Finalment, s'arribava al descans amb el resultat de 19 a 21.

En l'inici del tercer quart el rival va sortir disposat a demostrar perquè és el líder de la categoria. Endurint la defensa i traient avantatge en el rebot ofensiu del seu major poder físic ens va castigar amb un parcial de 0-11 en només 3 minuts. Però gràcies a l'esforç de les nostres jugadores la diferència no va seguir augmentant, acabant el quart amb el resultat de 33 a 47.

L'inici de l'últim període va ser de nou equilibrat, amb un parcial de 7 a 8 en els primers 5 minuts. Però els problemes de faltes, el cansament i alguns contratemps físics, a part de la qualitat de l'equip contrari, ens van portar a encaixar un parcial de 0-8 en els minuts restants de partit.

Finalment, resultat de 40 a 63, però satisfacció pel partit realitzat i la imatge oferta.