Derrota intrascendent a Lloseta (49-38)

Partit marcat per circumstàncies "especials" el que es va celebrar el dissabte a la tarda al camp del Llosetina. Primer per la classificació matemàtica ja aconseguida per les nostres jugadores setmanes enrere, el que ha provocat certa preocupant relaxació en els últims partits i entrenaments. I segon per l'actuació arbitral que, amb les estadístiques a la mà, va castigar al nostre equip amb 23 faltes en contra per només 10 a favor. A part dels 29 tirs lliures llançats per l'equip del Llosetina, contra els 4 llançats pel nostre equip en tot el partit. Però això no deixen de ser circumstàncies a les que el nostre equip s'ha d'adaptar.

L'inici del partit va ser fluix per part del nostre equip. En els primers 4 minuts s'havia encaixat un 10-0. Però després d'un temps mort l'equip va reaccionar acabant el primer parcial amb el resultat d'11 a 7 en contra.

El segon quart es va desenvolupar amb més igualtat, però a falta de 2 minuts l'equip local va ampliar el seu avantatge fins al 27 a 21 amb el qual es va arribar al descans.

En el tercer quart les nostres jugadores van sortir millor i en base d'una bona defensa i una mica més d'encert en atac es va aconseguir empatar el partit a 35 en el minut 28. Però diversos distraccions finals van deixar el marcador en un 42-35 al final del tercer quart.

L'últim quart va ser per oblidar. La "agressivitat" de l'equip contrari, al costat de la permissibilitat arbitral va deixar el parcial del quart en un 7 a 3. Resultat final 49-38.

Però tot i les coses rares succeïdes durant el partit les nostres jugadores no han d'oblidar que són circumstàncies que es poden donar en qualsevol encontre. I que el realment preocupant va ser la nostra manca d'intensitat en fases del partit i el pèssim encert en el tir.