Les júniors a punt de donar la sorpresa (53-57)

Dijous passat, les nostres juniors s'enfrontaven al Bons Aires, un dels millors equips de la categoria i que en el partit de la primera volta, ens havia donat una autèntica pallissa.

Sabíem que pitjor no es podien fer les coses, per tant afrontàvem el partit amb les ganes de demostrar que la diferència entre els equips no era la dels 50 punts d'aquest primer partit.

El nostre inici no va ser l'esperat, al cap estava la por i la desconfiança, prova d'això el 0 a 10 d'inici que obligava a demanar el primer temps mort per tranquil.litzar a l'equip.

A partir d'aquest moment ens vam anar trobant cada vegada millor i vam començar a competir, tot i això acabava el primer quart 9 a 19.

En el segon quart ja començàrem a semblar l'equip que som, lluita, entrega i confiança en el que es fa, mostra d'això el 11-9 favorable de parcial.

Després del descans les nostres van fer possiblement els millors 10 minuts de la temporada davant un gran equip. La nostra defensa en zona va ser pràcticament perfecta, arribant a trasbalsar l'equip rival que no sabia com atacar una defensa tan agressiva, aconseguint robar o fer cometre errors de passada que ens deixaven córrer i fer el joc que tant ens agrada. Parcial favorable de 18 a 12 que podria haver estat molt més gran de no haver fallat diverses cistelles fàcils i diverses pèrdues de pilota en sortides clares de contraatac.

Iniciàvem l'últim quart amb només dos punts a sota, 38 a 40 i amb la moral ben alta i continuàrem amb un gran joc, arribant-a posar per davant en el marcador, arribant a l'últim minut amb el partit igualat. La por a guanyar es va notar en diversos atacs el que ens deixava amb dos punts a sota a falta de 15 segons i possessió de pilota.

El rival es va posar en zona per a obligar-nos a llançar de tres però vam decidir intentar empatar el partit, erràrem el tir però Dandara es va fer amb el rebot, i fou objecte d'un possible falta que l'àrbitre no va veure, recuperant la pilota l'equip visitant que en l'últim segon anotava sense oposició.

Aquest partit ha de servir per adonar-nos que quan estem amb ganes i confiança, no estem tan lluny de les millors, per tant ja sabem que cal fer, començant pels entrenaments.