Àmplia derrota a casa del líder (92-53)

Mal partit del nostre equip davant el líder, el CTEIB. Tot i presentar diverses baixes l'equip es presentava al camp més difícil de la categoria amb intenció de plantar cara, com en el partit celebrat a casa. Però no es va aconseguir.

Malgrat uns minuts inicials de certa igualtat, l'equip local, recolzat en la seva habitual pressió defensiva i ràpids contraatacs, va aconseguir de seguida importants avantatges arribant al final dels primers 10 minuts amb el resultat de 21 a 9.

L'inici del segon quart va seguir amb la mateixa dinàmica, ampliant el CTEIB la diferència fins als 19 punts. Però després d'una bona reacció del nostre equip s'arribava al final de la primera part amb el resultat de 38 a 25, i amb diverses opcions de retallar encara més la diferència.

Però aquestes bones sensacions es van esfumar al tercer quart. El parcial per les locals ho diu tot: 32 a 11 i partit sentenciat. La superioritat en el rebot, el nostre mal balanç defensiu i els errors en atac posava el resultat de 70 a 36 en el minut 30.

Malgrat la gran diferència les nostres jugadores van continuar lluitant, però l'equip local va seguir imposant la seva major qualitat i quantitat per arribar al final del partit amb el resultat de 92 a 53.