DAKOTA ALCÚDIA 61 – Bons Aires B 39

Bon partit del nostre equip el jugat el dissabte a la tarda al pavelló d'Alcúdia. Es va iniciar el joc amb l'actitud correcta davant d'aquest tipus de partits (contra el cuer del grup i amb una gran diferència a favor en el partit d'anada), és a dir, amb agressivitat, concentració i res de relaxació. Mostra d'això va ser el parcial dels primers 5 minuts del partit. 12-0 per al nostre equip.

Recolzats en una bona defensa, ràpids contraatacs i confiança en atac. Després d'un temps mort visitant i el canvi defensiu a zona el quart va seguir amb la mateixa tònica, només algunes errades en atac no van permetre que es fes més gran la diferència en el marcador. Resultat de 18 a 8 al final dels primers 10 minuts.

Després d'uns minuts de certa igualtat a l'inici del segon quart, un parcial de 8 a 0 en dos minuts per al nostre equip posava el resultat de 34 a 15 al descans.

La segona part va seguir pel mateix camí arribant les nostres jugadores a tenir una màxima diferència a favor de 26 punts (57 a 31, minut 36). Podent realitzar rotacions, jugant tothom i participant d'un bon partit en general de tot l'equip.