DAKOTA ALCÚDIA 30 - Sant Josep 60

Tot i que es podia pensar en un partit igualat donat el resultat del primer partit disputat a Sant Josep (perdut de 2 pel nostre equip amb polèmica arbitral en contra), no va ser això el que va succeir per a res.

El partit va ser un reflex de l'evolució que ha sofert el nostre equip en aquesta fase de grup especial. És a dir, anar de més a menys i passar de ser un equip lluitador i amb confiança en les seves possibilitats a ser un equip tou, poc lluitador i sense cap confiança.

Després d'un primer quart que va finalitzar amb el resultat d'empat a 9, però que podria haver acabat perfectament amb un 15 a 9 a favor del nostre equip si haguéssim posat més ganes, varem passar a un segon quart on el nostre equip va anar perdent l'empenta i la agressivitat, anotant únicament 3 punts en 10 minuts. Resultat de 12 a 24 al descans.

I la segona part va seguir la mateixa tònica. És a dir, el nostre equip cada vegada més passiu, menys agressiu, menys competitiu i sense gens de confiança en si mateix. D'aquesta manera l'equip contrari va anar augmentant gradualment l'avantatge sense grans esforços fins al resultat final de 30 a 60.

Ara el que queda és intentar recuperar les bones actituds passades per competir en els tres partits que ens queden i acabar la temporada amb bon gust de boca. Cosa que no aconseguirem sense feina i esforç en entrenaments i partits.