Porreres 74 - DAKOTA ALCÚDIA 64

L'equip es presentava en una difícil pista com la del Motorisa Porreres disposat a recuperar les bones sensacions i actituds perdudes en els últims partits. I es va aconseguir tot i la derrota.

Ja des del primer minut es va poder veure a l'equip més concentrat i agressiu que en anteriors ocasions. La defensa funcionava i el contraatac ens donava la possibilitat d'anotar algunes cistelles fàcils, el que va permetre aguantar les envestides de l'equip local (13-7, minut 5), arribant al final del quart amb el resultat de 23 a 20.

En el segon període el Motorisa va endurir la defensa i això, unit al major encert en el tir exterior permetia a les locals aconseguir un còmode avantatge, encara que les nostres jugadores seguien en el partit. Resultat al descans 39-30.

Després del intermedi l'equip va sortir disposat de nou a competir i a intentar remuntar el partit. Però tot i la bona actitud, la manca d'encert en el tir exterior ampliava l'avantatge en contra, 50 a 39 en el minut 25. Però després d'un temps mort i un canvi defensiu un parcial favorable a les nostres de 9 a 3 tornava a ajustar el marcador 3 minuts després, 53 a 48. No obstant això, després de diversos errors en tirs lliures i algun badada s'acabava el quart de nou amb una diferència en contra de 10 punts, 59 a 49.

L'últim quart va ser competit, arribant a reduir el desavantatge a 7 punts al minut 36. Però de nou l'encert local en el tir exterior i els nostres errors en els tirs lliures no ens van permetre disputar la victòria, arribant al final del partit amb el resultat de 74 a 64.

Dir que tot i la derrota, l'actitud i imatge oferta va ser molt bona, competint pel partit en tot moment. Que això ens serveixi per recuperar confiança i competir en els dos partits que ens queden per acabar la temporada.