DAKOTA ALCÚDIA 39 - Bahía San Agustín 69

S'iniciava el partit amb un parcial de 4 a 0 en els primers dos minuts que feia pensar que podríem competir el partit. Però la reacció visitant ens va fer veure de seguida que no seria així.

Un parcial en contra de 12 a 0 ia ens posava les coses difícils. Amb una defensa molt feble, sense balanç defensiu i amb un atac que no aconseguia bones posicions de tir, s'arribava al final del quart amb el resultat de 12 a 20.

I el segon quart va ser pitjor. Les rotacions de banqueta no van funcionar i el rival, a base d'una bona defensa i aprofitant la nostra manca de constància, ampliava a poc a poc el seu avantatge. Després dels primers 20 minuts s'arribava al descans amb el resultat de 19 a 40.

A la segona part no va canviar la tònica del partit. Malgrat els intents del nostre equip en cap moment es va reduir l'avantatge, arribant al resultat final de 39 a 69, clara mostra de la superioritat del rival.