El Cadet A comença amb derrota (37-65)

phoca_thumb_m_foto003Els Cadets A han començat la promoció per l'ascens a la lliga especial, i no ho han fet amb victòria. L'equip visitant, el CIDE, va aconseguir endur-se'n el partit cap a casa, a més del Trofeu del Memorial Kim Costa, que es celebra cada any per la fira, i que enguany va coincidir amb el primer partit oficial de la temporada.

El partit va començar fred per part nostra, i en pocs moments, els visitants van aconseguir agafar un petit avantatge al marcador, cosa que amb el devenir del quart va minvar. Els nostres no estaven pel partit, fluixos en defensa i espesos en atac, cosa que el rival va aprofitar molt bé, anotant en cada errada nostra. (10-17).

Al segon periode els "llonguets" van seguir fent la seva feina, mantenint el seu ritme de partit, i agafant una mica més d'avantetge al marcador, mentre els nostres, que no estaven fora del partit ni molt manco a aquest quart, començaven a sentir-se mes còmodes a la pista, tot i que les pèrdues de pilota eren massa elevades. (8-13)

Després del descans, l'equip es va tornar a posar a fer feina, i durant 5 minuts vam dominar als rivals, que veien com poc a poc la seva diferència anava minvant, però tot va ser un miratge. Al moment de continuar, i intentar la remuntada, els nostres es van tornar a acomodar, concedint moltes segones opcions en el rebot, cosa, que els de CIDE aprofitaven cada vegada, i s'imposaven al rebot a ambdos llocs. A més, la nostra intensitat defensiva, també va devallar, i a partir d'aquí, va ser un passeig molt senzill per als visitants. (10-19), (9-16).

Destacar que l'actitud de tots, tot i no ser la millor, va ser bastant bona, i anant a baix tot el temps, no vam deixar d'intentar-ho. Però hem de recordar que nosaltres defensam els colors d'un club, i que hem de donar tot i més del que tenim, que no es poc.

Recalcar que el nostre joc interior va ser bastant mediocre, i que els palmesans ens van dominar en aquest aspecte, cosa que per als propers partits s'ha de millorar molt si volem optar a un lloc al grup especial. I també recalcar el gran nombre de pilotes perdudes, que van arribar fins a les 33.

No queda altre que seguir treballant, i donar molt més als entrenaments.

ANOTADORS: Mariano (9), Jaume (10), Carlos Benito (3), Carles Villar (8, 4/4tl.), Juaquin (2), Fèlix (2), Sergio (3).