DAKOTA ALCÚDIA 53 - Bàsquet Inca 71

Y Mumbrú se fue a la guerra....cantava l'entranyable i malhaurademnt desaparegut Andrés Montes, quan l'actual jugador del Bilbao Bizkaia Basket estava enxufat des de la linia de tres punts, i es que l'equip contrari, va fer un primer quart pràcticament impecable des de la linia del 6,25 que ja va marcar la diferència del que anava a ser el partit, anotant 5 dels 6 triples intentats, per acabar el quart amb un parcial de 14-24.

Els nostres, ja van tirar la tovallola, i tot i que el nostre atac de cada dia es més efectiu, la nostra defensa de cada vegada fa més aigua, i l'equi rival, molt animat, va seguir fent la seva, fora haver de patir, acabant el quart amb un parcial de 14-18.

Va ser al tercer, quan vam aconseguri reduir la distància fins als sis punts, curiosament coincidint quan l'equip rival tenia als seus dos millors jugadors en pista, amb un canvi molt intel.ligent de l'entrenador del Raiguer, aconseguint que els seus tornasen a partir fins als 18 punts d'avantatge per començar el darrer quart, acabant el parcial 10-14.

I al darrer, es va veure un intercanvi de cistelles, on l'equip rival no es va haver de preocupar de defensar, perque tanmateix nosaltres no ho feiem, i ens anotaven tan fàcilment com volien, acabant el quart 15-15.

No podem permetre ser tan "amables" en defensa, ja que els altres equips, si que disposen d'amor propi, i els agrada guanyar partit, cosa que pareix que només a dos dels nostres els i va importar una mica, evitant posar noms per no crear malsentesos. A veure mem si algú més dona una passa envant, que som molt més bon equip del que venim demostrant.

Agrair a César Agudelo, i a César Orrego que ens venguessen a donar una mà a aquest partit, ja que estavem baixos d'efectius, i van ser els únics (a part de Tomeu Mariano) que es van oferir a venir, i això es d'agrair.

ANOTADORS: Jaume Oliver (24, 10/23 tl), Carles Villar (11, 2/4tl), Fèlix Muñoz (12, 2/4tl), Juan Carlos Garcia (4), Joaquin Acosta (1, 1/2tl).