DAKOTA ALCUDIA 49 - Bahía San Agustín 46

Partit tens i intens el viscut al pavelló blau, que ha enfrontat a dos equips de característiques molt diferents, però que igualment han fet un bon basquet i han lluitat fins al final, amb sort dispar (alguns pensaran que per l'abitre) com és habitual en aquest esport.

Ens presentàvem només amb sis jugadors, ja que cap infantil ha pogut venir a donar-mos una mà, però això ens ha fet més forts, i ja hem començat des del principi jugant a el nostre ritme alt, defensant molt fort a partir de mitja pista, i corrent el contraatac, igualment que en atac estàtic, on feiem volar la pilota i trobàvem cistella, acabant 14-10 aquest període.

L'equip rival, als 5 minuts s'ha vist estret, i ha optat per la millor manera de guanyar un partit a aquesta categoria, defensar en zona, el que els hi ha donat el seu resultat, ja que han aconseguit tallar el nostre ritme alt d'atac, anotant gairebé tots els punts d'aquest quart al contraatac, per acabar amb un parcial de 8-8.

Ja haguéssim firmat nosaltres aquest resultat a l'inici del partit, però encara quedaven 20 minuts, i el cansament i els nirvis del descans, ens han passat factura, i al tercer quart, la zona de l'equip rival (gran recurs) ha seguit funcionant, i a base de perdre pilotes senzilles, els de s'Arenal han aconseguit anar-sen al marcador, amb un parcial de 8-16.

Però l'equip, va trobar el seu camí fa un parell de setmanes, i ha arribat a la conclusió que es a base d'entrenar i de deixar-se la pell en defensa, se pot guanyar a qualsevol equip, i a base de defensa, córrer contraatacs, i bona selecció de tir, hem acabat per imposar-nos amb un parcial de 19-12.

Des d'aquí felicitar als nostres pares, que s'han comportat de manera exemplar, i no han deixat d'animar en cap moment, i no menys, als nostres jugadors, que han lluitat fins al final, cosa que hem fa sentir molt i molt content, encara que haguéssim perdut.

I res pus.

ANOTADORS: Mariano Socias (7), Fèlix Muñoz (9), Juan Carlos Garcia (7), Jaume Oliver (16), Joaquin Acosta (7), Carlos Benito (4).