El millor partit de la temporada (56-51)

phoca_thumb_m_foto005Desprès d'un llarg camí per arribar a Andratx ens vàrem trobar amb un partit prometedor, un partit on el 100% seria imprescindible per afrontar-ho fins el darrer segon, i així va ser.

A la fí, l'equip va demostrar el que val i el que pot arribar fer amb ganes i motivació. No vàrem tenir molt bon inici, amb un primer període de (24-12), però el segon període ja el vàrem afrontar amb més intensitat i vàrem igualar el parcial (11-11).

Durant el descans de la mitja part, una bona xerrada per motivar-los més va causar efecte dins l'equip i vàrem aguantar el tercer període amb un (12-9) en contra.

Al començament del quart període va ser crític per l'acumulació de faltes dels jugadors, i als dos minuts en Martí S. va ser expulsat, cal destacar en Martí per una dura defensa durant tot el partit. Un minut desprès en Joan S. va fer-li companyia al banquet.

Com ja hem dit les faltes eren el nostre punt dèbil, i ja només depeníem dels cinc jugadors en pista, els quals vull citar: Bilal, Àlex, Cèsar O., Juan Abel i Cèsar F.

Vàrem haver d'atacar una zona 2-3 els 40 minuts, on tots els nostres jugadors varen saber moure la pilota amb intel·ligència i amb bona definició, també vull manifestar el reconeixement de Cèsar Orrego, jugador que va aguantar tot el darrer període amb una torçada de turmell, i que a dia d'avui te un esguinç de nivell 1, va demostrar que la unió de l'equip es més que evident.

Protagonistes d'un final inesperat on la feina realitzada va donar resultats, i on la defensa va ser més que la nostra principal eina, on vàrem recuperar 10 punts i posar-nos a 5 a 30 segons del final.

Va ser un partit treballat per a tots, on el resultat no ens va acompanyar, però on es varen demostrar moltes coses, i entre elles la meva satisfacció com entrenador de l'esforç realitzar per 7 jugadors amb moltes ganes de jugar a bàsquet.

A seguir treballant i amb el cap ben amunt.