DAKOTA ALCÚDIA 41 - Hostal Nadal 59

phoca_thumb_m_foto001Es presentava un partit on dins casa seva vàrem patir una derrota de quasi 70 punts en contra. Així doncs, podríem preveure que sofriríem per poder fer un bon partit, però el nostre cadet va plantar cara. Vàrem tenir un mal inici amb un primer període de (5-18) en contra, per falta de concentració.

El segon període va capgirar totalment l'altre equip contrari amb els encerts tant amb atac com en defensa, podríem dir que va ser el millor temps jugat amb un parcial de (22-15) a favor nostre.

Desprès del descans i amb un marcador de (27-33) la diferència va ser la mínima durant tot el partit, el relaxament dels jugadors es va fer notar a la pista, i ens deixaren un quart amb (5-12) en contra.

Tot i el resultat es creia amb l'opció de seguir retallant, per que així ho han demostrat altres vegades, però no va ser suficient i ens van deixar un parcial final de (8-14) on tot succeir els darrers 3 minuts.

Cal agrair la feina realitzada e implicació dels infantils Josep, Àlex C., Manu i Tomeu M. Només ens queda seguir treballant i afrontar cada partit al 101%.