DAKOTA ALCÚDIA 45 - Santanyí 41

fotoPartit aplaçat el que jugarem divendres vespre dins casa nostra, un partit on ja es preveia una igualtat, unes ganes de guanyar i fer-ho bé per part dels dos equips.

Un inici fort i amb marcador ajustat 12-14 en contra nostre en el primer període ja donava a entendre la duresa del partit. Un segon període de 5-8 també en contra ja ens donaven a entendre que ells si desitjaven aquesta victòria, per tant el nostre sacrifici hauria de ser major , i hauríem de recuperar aquesta diferencia de 5 punts i disputar una segona part mes que igualada.

Una petita xerrada i motivació extra i moltes ganes de jugar, els nostres cadets juntament amb els tres infantils ens varen demostrar l'esforç i la feina feta durant tota la temporada amb un 16-11 a favor nostre, i un marcador de 33-33.

El darrer període ja era definitiu i la cosa ja era si o si, així que entre els darrers 4 minuts ja van tenir la ratxa de robar balons, collir mes rebots que cap altre partit i encistellar els importantíssims tirs lliures, aixi doncs vàrem acabar amb un parcial de 12-8, guanyant el primer partit en tota la temporada per 4 punts, un marcador final de 45-41.

Vull donar l'enhorabona als jugadors ja que la tenen merescuda i nomes la feina del dia a dia lis pot seguir donant fruits, per altra banda les gràcies novament per en Manu, A.Castaño i Josep, dels infantils ja quasi habituals al nostre equip i ho donen tot per poder jugar cada segon del partit.

A seguir treballant i a disfrutar del BÀSQUET !!