Victòria en el darrer segon (47-46)

Gran partit el viscut al pavelló d'Alcúdia, amb dos equips que es van deixar la pell a la pista. Les de Manacor, jugadores molt físiques van fer patir de valent a les nostres que com gairebé sempre no se'ls pot retreure res ja que van creure en la victòria fins a l'últim segon i gràcies a això sumen la seva tercera victòria consecutiva.

El partit es va iniciar amb defenses individuals per part dels dos equips, mostra bona defensa a tota la pista donava molt bons resultats, aconseguint recuperacions contínues i provocant molta precipitació el rival. Però en aconseguir trencar la nostra pressió era on començaven els problemes, la nostra segona línia no estava prou atenta, concedint diverses cistelles fàcils del rival. Parcial favorable de 17 a 10.

En el segon període, vam començar a col.lapsar en atac, ja no aconseguíem recuperar amb tanta facilitat la pilota, per tant ens tocava atacar 5 x 5. Les de Manacor defensaven molt bé les línies de passada i amb una defensa de moltes ajudes, no deixava penetrar fàcilment, aconseguint per a la nostra anotació. Parcial d'11 a 10. Al descans 28-20.

En el tercer quart, les visitants van passar a fer una defensa individual molt tancada el que feia que a causa de la gran corpulència de les jugadores, fos encara més complicat poder aconseguir bones penetracions i més quan la nostra circulació de pilota era molt lenta, començava a sorgir la precipitació amb llançaments des de l'exterior sense possibilitat de rebot que era controlat clarament pel rival que sortia molt ràpid al contraatac. Parcial desfavorable de 9 a 15.

Va començar l'últim quart seguint estant per davant sense estar fent el millor partit 37-35. Les de Zona 5 es van posar en zona i es complicava encara més el nostre atac. Apareixia el cansament normal i la nostra defensa ja no era la del primer quart. La zona pràcticament impenetrable ens treia de polleguera, xocant contínuament contra ella. Els errors propiciaven que el contrari pogués contraatacar aconseguint avançar-se per primera vegada en el partit amb dos tirs lliures en l'últim minut, 44 a 46. Tot es tornava negre, però aquest equip té el que cal tenir i a falta de 7 segons forçàvem una falta de tir que ens donava dos tirs per empatar. Caterina fica el primer i falla el segon, rebot per al zona 5 que a causa de la bona pressió de les nostres, forcem una mala passada que Cris recupera i passa a Dandara que en l'últim segon llança a taula i anota amb la botzina sonant.

Ja us podeu imaginar l'alegria de les nostres, que ho van lluitar i mai millor dit fins a l'últim segon i d'aquí la recompensa. Donar l'enhorabona al Zona 5 per l'excel • lent partit realitzat i a tot el públic que pràcticament va omplir la pista 2 del nostre pavelló. També al meu equip que es mereixia una victòria d'aquestes, tan treballada i contra un rival tan físic i jugadores pràcticament totes de segon any, al contrari de les nostres que són pràcticament totes de primer i que estan aconseguint estar a un nivell, per poder lluitar per tot, si més no ho intentarem.

Cal destacar personalment el bon partit de Francina que igual que les seves companyes es va buidar en defensa, anotant 16 punts i a Xesca que tot i no estar físicament tan bé com l'any passat, va anotar 14 punts.

ANOTACIONS: Xesca 14 (4 / 7 tll), Aida 0 (0 / 4 tll), Dandara 7 (1 triple), Lucia 2, Francina 16 (4 / 7 tll), Virgi 0, Cristina 0, Maye 2, Caterina 1 (1 / 2 tll), Xisca 4, Cata 1 (1 / 2 tll).