Victòria poc lluïda de les cadets en el Pla (36-59)

Quarta victòria consecutiva de les nostres cadets que van arribar adormides al partit, se suposa que a causa de la matinada que ens pegarem per jugar el partit a les 9 del matí al Pla

Com dic, la manca de la intensitat que no estem acostumats a veure en aquest equip, va aparèixer i això ens va portar a jugar un partit que fins l'últim quart no es va decidir.

En el primer, tot i que la nostra defensa va sorprendre les locals amb un 2 a 10, a poc a poc el partit es va anar igualant. Parcial d'11 a 18.

En el segon període, seguim dominant el joc, però faltava la fluïdesa i la intensitat necessària per poder posar terra pel mig. Parcial de 10 a 15. Al descans 21-33.

A la represa, es va veure el pitjor en el que portem de temporada, el parcial ho diu tot 9 a 5. En l'últim període després de la petita xerrada a la banqueta les nostres van començar a semblar una mica al que ja coneixem i van començar a defensar i a atacar amb fluïdesa, com a resultat 6-21 de parcial que també ho diu tot. Final del partit 36-59.

Cal destacar la reacció positiva de l'equip en l'últim quart i que ens deixa amb 4 victòries de 4 partits disputats.

En el personal, cal destacar el partit molt complet de Dandara i de Francina. També bon partit de Cris en defensa. Aquesta setmana que ve ens toca descansar i carregar piles.

ANOTACIONS: Xesca 5 (1 / 4 tll), Aida 4, Dandara 11 (2 / 2 tll, 1 triple), Lucia 4, Francina 13 (1 / 2 tll, 2 triples), Virgi 9 (1 / 8 tll), Cris 4 , Maye 2 (0 / 2 tll), Caterina 3 (1 / 4 tll), Xisca 4.