Victòria en un partit d'alt voltatge (40-56)

Es preveia a Esporles un partit molt disputat i calent entre dos bons equips. I dic calent perquè algunes jugadores dels dos equips es van dedicar a escalfar de manera incompressible, unes per no saber perdre i altres per no saber guanyar.

Per tant en ser missió meva com a entrenador i educador que les meves jugadores siguin un grup d'esportistes exemplars que representen un club molt important (persones dels peus al cap) i no un grup de macarres, no vaig a tolerar ni un sol comentari més de part de cap de les meves jugadores que falti al respecte a ningú. La que ho faci que s'atingui a les conseqüències.

Tornant al partit, un deu per a totes.

Tot i que no hi va haver un bon inici ja que les locals van sortir més ficades, molt forts en defensa 12-3 minut 6, a poc a poc les nostres anaven entrant al mateix, al final del quart, 23 a 17.

El segon quart fórem unes altres, gran defensa pressionant a tota la pista que ens donava la possibilitat de recuperar ràpid la pilota i poder contraatacar, no deixant jugar al rival que no aconseguia cap cistella en joc, només dos tirs lliures. Les locals van passar a defensar en zona, el que en el 5 x 5 les nostres tenien dificultats per atacar. La nostra pressió era més necessària que mai. Parcial de 2 a 15, al descans 25-32.

El tercer període va ser molt dolent per part dels dos equips, les nostres no sortien ràpid en atac, havent de atacar una vegada i una altra la defensa en zona molt tancada, massa bot i poca circulació de pilota, poca mobilitat, totes jugant per fora, cap tall i precipitació en el tir. Ens va salvar que la nostra intensitat defensiva continuava sent bona, parcial desfavorable de 9 a 5.

Començàvem l'últim quart tres a dalt, les locals sortien molt fort i es posaven un a dalt 40-39, el pavelló pressionava molt però un triple de Francina ens tornava a posar per davant 40-42 i això ens va donar ales perquè en 1 minut diverses defenses fantàstiques ens donaven diverses cistelles i passar els nervis a la banqueta local que era sancionat amb dues tècniques una d'elles desqualificant per al seu entrenador. Tot es posava de cara i no podíem fallar, del 40-42 passàvem a un 40 a 56, resultat final que ho diu tot. Últim parcial 6 a 19.

Seguim sense conèixer la derrota però això no ha de deixar-nos seguir tenint els peus a terra, hem de millorar com a equip moltes coses. De tota manera qualsevol volgués signar un inici de temporada tan bo, a veure si ho acabem igual, aquest ha de ser el nostre objectiu.

Personalment vull destacar a la nostra infantil Sofia que va venir a donar-nos una mà i que va aconseguir 2 cistelles en moments molt importants del partit.

La resta de l'equip, fenomenal vista la dificultat.

ANOTACIONS: Sofia 6 (0 / 1 tll), Xesca 11 (3 / 4 tll), Aida 0, Lucia 4 (1 / 4 tll, 1 triple), Francina 13 (2 / 5 tll, 1 triple), Cris 0, Dandara 12 (3 / 6 tll, 1 triple), Maye 2, Caterina 0, Xisca 2.