Les cadets mantenen la imbatibilitat (63-46)

Si en el partit de l'infantil especial no es podia dir això de "així s'entrena així es juga" aquí si que pot dir. Una setmana molt irregular en els entrenaments per diferents motius que es va reflectir en el partit.

Comença a preocupar això de portar 6 victòries consecutives perquè podem caure en l'error de pensar que això serà sempre igual i no estar preparats per afrontar el que en realitat ens arribarà aquí a un mes. Espero aconseguir amb la vostra ajuda arribar al màxim nivell a l'hora de la veritat i estar preparades per patir i això passa per posar-nos les piles ja a partir de dimarts.

El partit es va iniciar com un entrenament dels nostres, molt poca intensitat, deixant córrer el rival que sense tenir res a perdre se sentia molt còmode a la pista. Parcial desfavorable de 13 a 15.

En el segon quart ens vam posar les piles i comencem a semblar a aquest equip que no dóna ni una pilota per perduda i que defensa fins a l'extenuació, com a resultat parcial de 22 a 10. Al descans 35 a 25.

Després del descans i amb un molt bon començament 45-27, potser vam tornar a pensar que el partit ja estava guanyat i que amb la regla del mínim esforç estava fet, i molt equivocades estem si pensem que el nostre equip pot guanyar partits sense estar al cent per cent, potser altres poden, nosaltres no.

Cinc minuts sense a notar cap cistella ens pot portar en un altre partit a una derrota. Em refereixo a cinc minuts de passotisme, no a cinc minuts on el rival sigui un vendaval. En els dos últims minuts arreglem una mica el marcador, al final parcial favorable de 15 a 9.

En l'últim quart més del mateix, massa pot de pilota, poca circulació, poques ganes de córrer, parcial de 13 a 12. Final del partit 63-46, massa diferència vist el vist.

Bon partit de Xisca Ramis i Xesca Reynés.

També vull acomiadar Maye que ens deixarà durant un parell de mesos. Esperem que ho passis unes bones festes a prop dels teus.

ANOTACIONS: Xesca 17 (1 / 5 tll), Aida 1 (1 / 2 tll), Lucia 3 (1 triple), Francina 13 (2 / 4 tll, 1 triple), Virgi 1 (1 / 2 tll), Cristina 4, Maye 1 (1 / 3 tll), Carmen 5 (5 / 8 tll), Caterina 4 (0 / 2 tll), Xisca 8 (0 / 2 tll), Dandara 6.