El millor partit de la temporada (50-62)

Teníem el partit més complicat del que portem de temporada davant del Zona 5 al qual vam guanyar a Alcúdia amb una cistella a l'últim segon. Per tot això sabíem que l'equip local que es jugava molt en el partit, anava a sortir al màxim i que el públic havia d'empènyer molt.

El partit es va iniciar i com dic, amb les locals molt ficades i sorprenent a les nostres amb un 10 a 2 que feia demanar temps mort per aclarir idees. A poc a poc vam començar a entrar en el partit, encara que la nostra pressió després de servei de fons era trencada en diverses ocasions, deixant anotar fàcilment, el que no deixava acabar la remuntada. Parcial de 19 a 13.

En el segon quart vam començar a controlar els diferents canvis de defensa del rival que en el primer quart ens havien despistat bastant i vam començar a dominar el partit, tot i això continuaven els errors defensius, defensant malament els talls que ens costaven moltes cistelles fàcils de l' rival, parcial de 12 a 14, al descans quatre punts per sota 31-27.

Després del descans vam començar a veure el que és capaç de fer el nostre equip, molt forts en defensa individual a tota la pista que creava molts problemes al rival, sortint molt bé al contraatac amb diverses accions de gran qualitat, parcial de 10 a 20. Tot això sense poder comptar amb Xesca Reynes que es va trobar indisposada.

L'últim període amb molta pressió del públic, les nostres van treure el millor i van realitzar el millor joc tant defensiu com d'atac de tota la temporada, parcial de 9 a 15. Final del partit 50 a 62.

Destacar el joc d'equip que hem fet avui i que ens pot portar lluny de continuar en aquesta línia, només falta una mica més de compromís en els entrenaments, estic segur que no em defraudareu.

Personalment destacar el partidàs de Dandara en tots els aspectes, també el desgast en defensa de Francina que va estar enorme encara que no molt encertada en atac (això de vegades passa).

També a Cris que cada dia aporta més coses i va tenir moments brillants i com no destacar els tres triples de 5 intents de Virgi, una cosa poc habitual en aquesta categoria.

No em vull oblidar del debut a la categoria de la jugadora infantil, Claudia que va estar al mateix nivell que totes, enhorabona.

Donar molts ànims a Xesca que esperem aquest aviat al màxim per ajudar-nos, sabem que ho estarà.

ANOTADORES: Claudia 0, Xesca 4 (2/6 tll), Lucia 3 (1 triple), Francina 11, Virgi 12 (1/3 tll, 3 triples), Cris 5 (1/2 tll), Sofia 3 (1/2 tll), Caterina 2, Dandara 17 (0/2 tll, 1 triple), Xisca 0, Carmen 5 (3/8 tll).