Victòria apurada a La Salle (59-62)

Es presentava un partit molt complicat davant La Salle, un dels equips que lluitaran per ficar-se entre els cinc primers. Primer per les baixes de Cris i Xisca, segon, per la setmana dolenta de entrenaments per diferents raons, i tercer i per si fos poc, Carme amb un genoll inflat per un cop en el partit de dissabte amb les infantils, no aguantava l'escalfament i quedava fora del partit.

El principi del partit no presagiava res de bo per al nostre equip 9 a 2 i primer temps mort. Posterior reacció tot i els problemes en el rebot, amb una Francina molt activa juntament amb la nostra infantil Sofia, aconseguint donar la volta al marcador, parcial d'11 a 13.

En el segon quart el partit va continuar igualat en el joc, però no aconseguíem anotar cap cistella en joc, però sí forçant faltes de tir, fins a 8 tirs lliures, tots fallats. Gràcies a això, les locals dominaven còmodament el marcador per 19 a 13.

En el minut 7 arribava la nostra primera cistella, a partir d'aquí, intercanvi de cistelles per part dels dos equips, la nostra defensa deixava molt a desitjar. Parcial de 18 a 11. Al descans 29-24.

Durant el descans, Carmen gràcies a una crema (tailandesa miraculosa) que va semblar donar resultat, va començar a trobar-se millor, el dolor estava desapareixent, per la qual cosa va decidir provar.

Va entrar en el partit i tot va canviar, vam començar a controlar el rebot defensiu i això ens va deixar córrer, realitzant bons contraatacs, la nostra defensa estava a gran nivell i les nostres dues infantils estaven que sortien, parcial favorable de 4 a 19.

Començàvem l'últim període amb un avantatge còmoda, 33-43 que augmentem fins al 35 a 48 en el minut 2. Però ens relaxem i vam cometre l'error de no matar el partit. Diverses recuperacions de les palmesanes i pèrdues absurdes, donaven diverses cistelles fàcils a les locals que van començar a pressionar molt a les nostres que es precipitaven. Dos triples s'acostaven a les locals a 1 sol punt, 52 a 53. Les nostres estaven fora del partit i físicament tocades. Un parcial de 7 a 2 deixava les coses molt complicades a falta d'un minut 59 a 56. Però va sortir el caràcter d'aquest equip i vam ser forts mentalment.

Ajudats també per una falta tècnica assenyalada contra una jugadora local que ens donava dos tirs i banda. Carmen va anotar el primer i va fallar el segon, recuperem la pilota i Carmen va tornar a ser objecte de falta. Aquesta vegada falla el primer i converteix el segon, 59 a 58. Aconseguim fer una molt bona defensa i Carmen molt valent va agafar la responsabilitat i va anotar una gran cistella. La Salle va atacar i va fallar a falta de 26 segons, Francina va aguantar la pilota fins q va ser objecte personal a falta de pocs segons, convertint els dos tirs que ens donava un avantatge de 3. Faltaven 8 segons i La Salle va aconseguir llançar el triple per forçar la pròrroga, però que no va entrar. Parcial de 26 a 19. Final del partit 59-62.

Victòria molt treballada i complicada davant d'un bon equip, enhorabona per l'esforç i per superar tots els inconvenients. Però cal ser realista, ens falta molta continuïtat en intensitat. No cal que digui on i com s'aconsegueix això, ho sabeu de sobres.

ANOTADORAS: Xesca 12 ( 2/4 tll), Aida 2, Lucia 2, Francina 12 (3/12 tll, 1 triple), Virgi 2 (0/4 tll), Dandara 8 (2/8 tll), Sofía 7 (1/6 tll), Carmen 13 (5/10 tll), Caterina 0, Claudia 2 (0/1 tll).