Derrota a la pròrroga contra el CIDE (46-50)

phoca_thumb_m_foto002Partit molt emocionant el viscut aquest dimarts al nostre pavelló amb un gran ambient a les grades. Sense fer un gran partit, més aviat dolent, (molt desafortunades en atac) s'ha lluitat com sempre i gràcies a això, hem tingut la possibilitat de guanyar el partit fins a l'últim segon. Però aquesta vegada, ni ens ha somrigut la sort, ni s'ha tingut la suficient tranquilitat per poder guanyar aquest partit, en què al final l'esforç físic, ens ha passat factura. Però el veritable culpable de la derrota està molt clar, 11 de 31 des de la línia de tirs lliures, així és gairebé impossible poder guanyar un partit tan igualat.

El primer període va ser de gran intensitat però sense idees en atac, massa precipitació, molt desafortunades en les penetracions on fallàvem coses poc habituals. Les visitants amb jugadores molt corpulentes, dominaven el rebot i això no donava molts problemes ja que havent defensat molt bé, sota la cistella, concedia segones opcions. Parcial de 13 a 16.

En el segon quart, la nostra defensa va millorar molt, molts problemes per a les visitants per anotar, vam començar a controlar el rebot i córrer però en atac continuàvem igual de espesses, fallant el que no està escrit sota la cistella. Aconseguíem forçar faltes de tir, però no ficàvem un tir lliure i això al final passa factura. Parcial favorable de 10 a 8. Al descans 23-24.

Després del descans continuàvem defensant bé en el 1 x 1, però en atac no hi havia manera de trobar la cistella, tirs fàcils que no fregaven ni el cèrcol i més tirs lliures fallats. La pilota començava a cremar a les mans, massa ansietat. El parcial ho diu tot, 8 a 6. Però ja estàvem a dalt i això ens havia de donar confiança.

L'últim quart va ser un calc de l'els anteriors, els dos equips defensant molt fort, els nostres atacs eren més fluids però seguíem fallant entrades a cistella que algunes jugadores nostres no solen fallar, però està clar que no teníem el dia. Van arribar els últims segons del partit, nou exactament i amb dos a baix, trèiem de mig camp, jugada per carmen que amaga un triple, penetra, anota i treu falta personal a falta de 4 segons. Llança Carmen per guanyar el partit i falla (oblida't d'aquest error, tu ens vas ficar a la pròrroga), ens anàvem a una pròrroga que ens havíem merescut.

L'equip estava molt tocat físicament i es va intentar fins al final, però ens va faltar tranquilitat, vam voler guanyar el partit en un minut i eren cinc, i això és molt. Dos rebots en atac amb cistelles fàcils per al Cide ens van matar. No aconseguíem ficar ni una cistella en joc, només un tir lliure i malgrat això, arribem a falta de 6 segons tres punts avall. Una altra vegada traient de mig camp, per Francina llançar un triple per empatar però que no va entrar. Al final, parcial d'1 a 5 i partit per al Cide per 46 a 50.

Sé que us ha dolgut molt perdre i d'aquesta manera, però sincerament, no hem tingut un bon dia i això pot passar.

Dijous ja no cal pensar més, que a entrenar bé i preparar-se per al diumenge que ve que ens ve una altra final. Em vaig tranquil perquè ho hem deixat tot a la pista, que en atac, cap ha estat al seu nivell i que malgrat tot, hem pogut guanyar. Per tot això cal ser optimistes i estar amb més ganes que mai per seguir millorant i que a l'hora de la veritat estiguem preparats.

ANOTADORAS: Xesca 2, Aida 0, Lucia 1 (1/2 tll), Francina 7 (5/9 tll), Virgi 3 (1 triple), Cris 2 (0/2 tll), Dandara 5 (1/6 tll), Sofía 10 (4/8 tll), Carmen 14 (0/4 tll), Caterina 2, Xisca 0.