Una altra derrota en els darrers segons (50-54)

Moment complicat el que estem passant, ja que després de la derrota de la setmana passada a la pròrroga, aquest diumenge se'ns ha escapat una altra victòria en els últims segons del partit

Encara que la baixa de Carmen sigui molt important per al nostre equip i més davant el Zona 5, amb jugadores molt físiques i grans, no pot ser excusa per aquesta derrota. Que la nostra millor jugadora i que ens va mantenir en el partit fos una jugadora infantil, no és casualitat (quatre entrenaments per setmana). Els nostres tres entrenaments si els hem de mesurar per esforç, justament arriben a un, així de clar.

Que ha passat amb aquest equip que l'any passat era un exemple de treball i sacrifici? Per a mi la derrota no és el més important, sí ho són els motius. Esper un canvi d'actitud a partir d'aquesta setmana i fins al final de temporada ja que estem a temps a tot.

L'inici del partit molt igualat, la nostra defensa era molt ben superada per les jugadores visitants que la tenien ben estudiada. Tot i això, a poc a poc la anàvem ajustant, aconseguint diverses rocuperacions de pilota. Parcial favorable de 13 a 12.

En el segon període, la igualtat va continuar en el partit, no hi havia cap equip que dominés el joc. Les nostres tenien moltes dificultats en el rebot que era aprofitat per les de Manacor, gràcies a aquesta superioritat, continuaven molt a prop al marcador. Només un triple de Sofia sobre la botzina, ens posava per davant. Parcial de 15 a 13. Al descans 28-25.

Després del descans, vam començar a baixar el nostre nivell d'intensitat en defensa, amb un joc mancat d'idees en atac, ens semblàvem a l'equip de dimarts passat davant de Cide. Parcial de 9 a 13.

L'últim període va ser molt emocionant i al mateix temps decebedor. Ens va faltar tranquilitat en atac, només Sofia semblava tenir-ho clar i gràcies a diverses penetracions amb falta i un triple, ens mantenia en el partit.

L'últim minut amb un 50 a 48, no vam saber jugar-lo, regalem diverses cistelles fàcils sota la nostra cistella i al veure'ns a sota en el marcador, abusem del llançament des de la línia de 6,25. Al final amb dos a baix, el nostre últim atac va ser un altre llançament de tres punts que no va entrar. Al final parcial de 13 a 16. Final del partit 50 a 54.

En els moments difícils, cal fer pinya, no s'ha acabat el món i estic convençut que al final traurem això endavant. Es classifiquen 5 equips per al campionat de Mallorca, cal aconseguir entrar i arribar al nostre màxim nivell en el moment oportú, de manera que s'ha de començar ja i ser les mateixes noies de la temporada passada.

Com a positiu, la tornada de la nostra jugadora Maye, a la qual trobàvem molt a faltar.

ANOTADORES: Xesca 14 (0/1 tll), Aida 0, Maye 0, Lucia 0, Francina 3 (1/2 tll), Virgi 7 (0/1 tll, 1 triple), Cris 3 (1 triple), Dandara 3 (1/1 tll), Sofía 20 (2/5 tll, 2 triples), Caterina 0, Xisca 0.