DAKOTA ALCÚDIA 39 - Bahía San Agustín 64

phoca_thumb_m_foto012Partit en dijous al nostre pavelló contra el segon millor equip de la categoria. Per tant partit difícil vist el moment en què es troba el nostre equip.

Ja d'un bon principi, el domini físic de les visitants era clar sota la cistella. Una defensa individual molt tancada ens feia cometre molts errors i precipitació en el tir exterior. Sota la nostra cistella, concedia segones i terceres opcions. D'aquí el primer parcial, 3 a 15.

En el segon període milloràrem una mica en el control del rebot defensiu i en atac vam aconseguir trencar en algunes ocasions la defensa visitant, que amb dues jugadores grans al centre de la zona, feia gairebé impossible penetrar. Vam tornar a abusar del bot i seguíem fallant en la passada. Parcial de 9 a 13.

Després del descans, sortim a la pista molt fredes. Vam tornar a oblidar-nos de la defensa, deixant anotar cistelles fàcils. Els nombrosos canvis, no van sorgir efecte. Parcial de 5 a 23.

En l'últim període, les visitants van començar a rotar el banc i les nostres amb diverses recuperacions de pilota, es van animar una mica, realitzant el joc semblant al que ens tenien acostumats les nostres jugadores. Aconseguint guanyar el quart per 22 a 13.

S'ha millorat alguna cosa en actitud, però seguim negades cara a la cistella. Tenim un parell de dies per reposar forces i començar a treballar al màxim.

ANOTADORES:  Xesca 5(1/4 tll), Aida 2, Maye 0, Lucia 0, Francina 7 (0/4 tll, 1 triple), Virgi 8(3/5 tll, 1 triple), Cris 4, Dandara 2, Sofía 9 (3/7 tll), Cata 0, Caterina 2(0/3 tll), Xisca 0.