Hispània 35 - DAKOTA ALCÚDIA 69

Partit jugat el dijous passat a l'haver estat suspès el diumenge anterior per incompareixença de l'àrbitre. Jugàvem contra el cuer que encara no coneix la victòria en aquesta segona fase, però al mateix temps sabíem que com sempre, els rivals han de ser superats a la pista, la classificació poc importa i era necessari sortir amb ganes i aixecar una mica la moral que no està en el millor moment.

Les jugadores ho van entendre a la perfecció i van sortir amb molta intensitat i poc poc ens vam fer amb el control de joc. Des de la defensa, molt activa, vam començar a dominar, marcant ja una petita diferència en finalitzar el primer quart, 10 a 20.

El segon quart vam estar molt desencertat, però gràcies a la intensitat defensiva, continuàrem augmentant la distància, 14 a 8 de parcial, al descans 18-34.

Després del descans vam començar una mica despistades però a poc a poc vam tornar a entrar en el partit, parcial de 10 a 17

En l'últim període tot va continuar en la mateixa dinàmica, la nostra superioritat tècnica marcava les diferències, parcial de 7 a 18. Al final 35-69 i un victòria que ens ha de donar moral per seguir treballant.

Com molt negatiu, destacar una altra lesió en l'equip i de les que fan mal moralment, ja que feia un any que la nostra jugadora Xisca Ramis es va lesionar de gravetat en aquesta mateixa pista i el dijous, diguem que la casualitat va voler que en el tercer període en un contraatac i de manera fortuïta, es produís una altra lesió, aquesta vegada en un lligament del seu genoll que esperem sigui el menys greu possible.

Des d'aquí volem animar-te, són coses que passen. Segur que d'aquí a poc podràs estar jugant una altra vegada.

ANOTADORES: Xesca 10 (2/6 tll), Aida 2, Lucia 0, Francina 2 (0/2 tll), Virginia 6 (2/4 tll), Cris 3 (1/2 tll), Dandara 12 (0/2 tll), Sofía 10 (2/4 tll), Caterina 0, Xisca R 2, Maye 0, Carmen 20 (4/6 tll).