Bàsquet Manacor 37 - DAKOTA ALCÚDIA 48

Partit davant Manacor a les 9 del matí, no se si per aquest motiu, el haver de sortir d'Alcúdia a les 7,15 hores, va fer que no estiguéssim mai al nostre nivell.  Cal posar-se les piles totes les jugadores per poder fer front al contratemps de la lesió de la nostra jugadora Carmen. Si volem entrar entre les 5 que disputaran el campionat, hem de millorar i molt.

El principi del partit va ser decebedor per a les nostres que no estaven en el partit, sent aprofitat per les locals que començaven molt forts, 9 a 6. poc a poc vam començar a entrar en calor i reaccionem, aconseguint tot i el mal joc, acabar el quart per davant, 9 a 12.

El segon període va ser molt bo en tots els aspectes, tornàvem a ser l'equip que no dóna una pilota per perduda i que sempre arriba abans que el rival, mostra d'això el parcial de 7 a 21, al descans 16-33.

Després del descans i després d'haver estat avisades del que podia passar de donar el partit per guanyat, va passar el que no havia de passar. Desastrós quart, badades defensives, pèrdues incomprensibles de pilota, defensa inexistent, atacs sense sentit i tot això ajudat amb arbitratge per oblidar. Parcial desfavorable de 11 a 5

Després de l'ensurt, esperàvem una reacció de les nostres, però continuàvem de mal en pitjor, arribant-se les locals que defensaven com ha de ser, amb molta intensitat, a només 7 punts d'avantatge que vam saber saber administrar fins al final del partit. Al final, parcial de 10 a 10. Resultat final, 37 a 48.

No se que ens ha de passar perquè reaccionem i ens adonem que així, no aconseguirem res. Si cada jugadora de l'equip no dóna el màxim en cada entrenament, no hi ha res a fer, necessitem que totes aportin el cent per cent per a tenir possibilitats en cada partit a partir d'ara.

Com a positiu, el bon partit de Dandara que no va poder finalitzar el mateix a causa d'una caiguda, colpejant el colze i que en un principi no és greu.

ANOTADORES: Xesca 3 (1/2 tll), Aida 0, Lucia 4 (2/4 tll), Francina 9 (1/4 tll), Virgi 4, Cris 1 (1/4 tll), Dandara 15 (0/3 tll), Sofía 8 (3/6 tll), Caterina 2, Maye 2.