DAKOTA ALCÚDIA 23 - Sant Josep 73

phoca_thumb_m_foto006Partit de la segona volta davant el Sant Josep, equip que està imbatut fins ara i que difícilment perdrà cap partit en tota la temporada. Teníem ganes que aquest partit fos diferent al que disputem a Sant Josep on vam ser escombrats de la pista des del primer minut.

Però aquesta vegada les nostres van sortir amb confiança i no deixant córrer a les visitants que es veien sorpreses en els primers segons. Estàvem jugant de tu a tu i el joc era molt igualat. Només dos errors defensius en els últims segons deixaven un petit avantatge de 11 a 17.

En el segon període, les nostres van continuar defensant amb intensitat, aconseguint no deixar anotar cistelles en contraatac i que haguessin de atacar 5 x 5 en la majoria d'ocasions. L'única diferència és que la defensa visitant es va endurir, començant a fallar cistelles, mala selecció de tir i pèrdues de pilotes el que va fer que la diferència creixés. Parcial d'1 a 15, al descans 12-33. No era un mal resultat i el millor era que estàvem competint contra un gran rival.

Però tot això va desaparèixer, vam tornar a ser l'equip conformista i derrotista d'altres ocasions, la nostra defensa molt fluixa deixava anotar amb molta facilitat i en atac seguíem negades cara a cistella. Parcial de 2 a 18.

L'últim període no va canviar res. Contraatac un darrere l'altre sense oposició que disparava la diferència en el marcador. Parcial de 8 a 22. Final del partit 23-73.

Seguim tenint el mateix problema que en altres ocasions. Per aconseguir l'objectiu, cada jugadora ha d'aportar el màxim i això no ho estic veient. Només vull donar ànims per seguir treballant i perquè confieu en les vostres possibilitats. La setmana que ve juguem un partit molt important i cal arribar en bones condicions per afrontar-lo.

ANOTACIONS:  Xesca 2 (4/4 tll), Aida 0, Maye 0, Lucia 0 (0/2 tll), Francina 9 (4/9 tll, 1 triple), Virgi 0, Cris 0, Dandara 7 (2/4 tll, 1 triple), Sofía 5 (1/3 tll), Caterina 0.