DAKOTA ALCÚDIA 68 - La Salle 51

phoca_thumb_m_foto012

Classificades pel Campionat de Mallorca !!!

Gran partit de les nostres cadets tot i els nervis normals en aquest tipus d'enfrontaments, ja que per primera vegada en la història del club, un equip de la categoria cadet femení, tenia la possibilitat de disputar un campionat de Mallorca i tot passava per guanyar aquest partit davant d'un bon equip com era La Salle de Palma.

El nostre inici va ser molt bo, ple d'intensitat, el que ens donava un 9 a 0 de parcial en 3 minuts de joc. Però després del temps mort demanat per l'equip visitant, aquestes van començar a ficar-se en el partit i van començar a igualar el joc. La seva defensa també ens creava problemes de pèrdues de pilota, regalant diverses cistelles.

El nostre atac era de molta precipitació. Final del quart 13-12.

En el segon període, incomprensiblement ens venguérem avall a partir del minut 2, no anotant cap cistella fins el minut 7, el que era aprofitat per les de La Salle 16 a 24. A partir d'aquí, vam tornar a millorar i només el desencert des de la línia de tir lliure (14 fallats), no ens deixava acostar-nos més al marcador. Al descans 4 a sota 23-27.

A la represa la consigna era seguir com acabàrem i ho vam aconseguir. La nostra defensa de deu, fregant la perfecció destrossava la rival, recuperant moltes pilotes aconseguint córrer. En 5 x 5, atacant amb paciència. Parcial de 28 a 12 (51-39).

Havíem de fer les coses molt malament per no emportar-nos el partit, però havíem de seguir amb la mateixa intensitat perquè el rival no ens ho anava a posar fàcil. I així va ser, les visitants van continuar pressionant a tota la pista aconseguint posar-nos nervioses i eliminant per faltes a Xesca i Dandara, però l'avantatge seguia rondant els 10 punts.

Havíem de fer atacs llargs però els nervis ens feien perdre pilotes i cometre massa faltes. Al final l'experiència de Francina ens donava la tranquilitat desitjada i un gran final de Sofia amb 6 punts consecutius, ens donava una victòria molt merescuda però més voluminosa que el que el partit realment va ser. Al final, parcial de 17 a 12. Final del partit 68-51.

Després del partit ens vam anar a dedicar aquesta victòria a la nostra jugadora Xisca Ramis que va ser operada el divendres del seu genoll. ÀNIMS XISCA!!!

ENHORABONA A TOTES I TAMBÉ A LA NOSTRA AFICIÓ!!!. Tenim una gran oportunitat de viure un campionat de Mallorca que no succeeix cada dia i cal aprofitar-ho.

ANOTADORES: Xesca 8 (0/1 tll), Marilen 0, Maye 0, Lucia 2 (1/6 tll), Francina 22 (3/6 tll, 3 triples), Virgi 9 (3/6 tll), Cris 2, Dandara 9 (1/7 tll), Sofía 12 (2/10 tll), Caterina 3 (1/2 tll).