Zona 5 69 - DAKOTA ALCÚDIA 32

Ja amb els deures fets el dia anterior en un partit molt intens davant de La Salle, ens desplaçàvem diumenge a Manacor per enfrontar-nos al Zona 5, equip que necessitava guanyar per poder anar al campionat de Mallorca.

Les locals van sortir molt ficades en el partit, tot el contrari de les nostres. A més la nostra jugadora Francina no podia continuar en el partit a causa d'unes molèsties d'un cop el dia anterior. Tot això ens donava un desavantatge en el primer quart de 24 a 13.

Sabíem que seria difícil canviar el rumb del partit però es va intentar que les nostres jugadores s'esforcessin per canviar la dinàmica del partit però no va poder ser, el cansament era evident i les locals ens passaven per sobre en tots els aspectes. Parcial de 16 a 6. Al descans 40-19.

Després del descans i amb el partit ja pràcticament perdut es va intentar rotar el més possible la banqueta. La bona defensa de les locals no ens deixava fer el nostre joc i va continuar augmentant l'avantatge. Parcial de 20 a 9.

En l'últim període amb tot ja decidit, no va tenir cap interès, parcial de 9 a 9. Final del partit 69-32.

Esperem agafar forces per encarar el campionat de Mallorca amb ganes.

Donar l'enhorabona al Zona 5, que ens acompanyarà al costat del Sant Agustí i Cide divendres al Arenal.