Campionat Mallorca: Cide 44 - DAKOTA ALCÚDIA 65

phoca_thumb_m_foto010Primer partit del campionat i el més difícil pel tema dels nervis i més quan som un equip mancat d'experiència en aquest aspecte. Però avui les nostres estaven híper motivades i aquesta motivació va ser ben dirigida.

El nostre inici va ser bastant bo, amb una molt bona defensa sobre les jugadores importants del Cide. Però a l'hora d'atacar, ens faltava precisió a causa d'aquests nervis normals en aquest tipus de partits. Aquests errors en l'1 x 0 no deixava que agaféssim una mica de diferència en el marcador. Parcial favorable de 13 a 12.

En el segon període les nostres seguien molt bé en defensa i en atac aconseguíem un joc fluid, trobant sempre penetracions i bons tirs, però seguíem sense estar afortunades, fallant situacions fàcils. Aquests errors, seguien marcant la diferència en el marcador. Parcial d'11 a 15. Al descans 24-27, tres punts avall.

Al vestidor es va fer veure a les jugadores que bé que estàvem jugant, que el problema seguia sent l'ansietat i que de tranquil.litzar i no tenir por a fallar, podíem guanyar aquest partit.

I pel que sembla, aquest descans ens va donar ales. Sortim fenomenal a la pista, vam començar a moure la pilota com mai, buscant les millors opcions i començant a ficar el que feia pocs minuts estàvem fallant. Amb un parcial d'11 a 2 donàvem la volta al marcador i això ens va donar molta confiança. Les visitants després del temps mort, es posaven en zona i ho sabíem. Però lluny de posar-nos nervioses, la vam saber atacar extraordinàriament. La pilota volava i això contra una zona és fonamental. Parcial de 17 a 8 (41-35).

Estàvem fent un partidàs i calia rematar-ho, no podíem tirar per terra tot el que s'havia fet. La clau seguia sent la nostra extraordinària defensa.

I començaven els últims minuts que van ser del millor que se l'ha vist al nostre equip. La defensa impressionant, amb ajudes constants, ofegant el rival, no donant una pilota per perduda, controlant els rebots, sortint fenomenal al contraatac, en definitiva, espectacular. El parcial ho diu tot 24-9. Final del partit 65-44, una diferència molt important ja que front ha Cide s'havien perdut els dos partits a la lliga regular i es tracta d'un gran equip. Però en el partit d'avui, les nostres s'han fet mereixedores de la victòria.

ENHORABONA A LES DOTZE!!! La victòria és de totes s'hagi jugat més o s'hagi jugat menys, l'important és l'equip i cal seguir fent pinya.

Demà tenim una gran oportunitat, però cal tenir clar que ha de ser un partit totalment diferent, davant d'un gran equip molt intens. Pel que cal fer un esforç extra i deixar-nos la pell i tenint confiança que tot és possible.