Campionat Mallorca: Bahía S.Agustín 70 - DAKOTA ALCÚDIA 41

phoca_thumb_m_foto010Sabíem de la superioritat del rival, però després del gran partit disputat ahir, teníem ganes de com a mínim fer patir al favorit del campionat. Però un inici horrorós ens va condemnar i això que sabíem com sortiria el rival, amb una pressió asfixiant que havíem intentar superar sense perdre massa pilotes per no donar opcions de cistelles fàcils. Però no va poder ser, amb un parcial de 0 a 8 ja ens obligava a demanar el primer temps mort.

Tot i que semblàvem tenir-ho clar, no se'ns veia amb la frescor del dia anterior, també a causa del desgast que havíem patit poques hores abans a diferència de l'equip local que havia guanyat el seu partit de 60 punts de diferència pot rotar i tenint als seus jugadores molt fresques. Ho intentàvem tot, però estàvem molt lentes, imprecises, nervioses, sense nervi. No podíem parar el rival. Parcial de 7 a 26.

En el segon període milloràrem una mica en defensa i en atac, però seguíem sense semblar en res a l'equip del dia anterior que no donava una pilota per perduda i que portava un segon abans que el rival. Parcial desfavorable de 13 a 19. Al descans 20-45.

El partit estava gairebé perdut davant un equip que tenia dos o tres marxes més que les nostres i que no afluixà en tot el partit, però havia de seguir lluitant amb orgull fins al final.

Després de la represa seguim millorant una mica, principalment en la nostra defensa. Començàrem a evitar cistelles fàcils, però en atac estàvem molt encallades, també gràcies a la gran defensa rival. Parcial de 9 a 14.

En el darrer període amb moltes rotacions es va aconseguir mantenir un bon to defensiu i traient l'orgull, aconseguírem guanyar el quart per 12 a 11. Al final del partit 41-70.

Donar l'enhorabona al Bahía San Agustín que és el virtual campió del campionat i que segurament acompanyarà el Sant Josep al campionat de Balears.

Enhorabona als meus jugadores que tot i no tenir un bon dia, ho han intentat, encara que ens ha faltat una mica de 'xispa'. Ara ens toca fer un últim esforç per aconseguir el subcampionat que serà un excel lent premi per a elles.

Demà ens toca aixecar bon matí per a les 8,15 partir cap a s'Arenal. Per tant a descansar bé que les cames han d'aguantar fins al final.