Campionat Mallorca: Zona 5 42 - DAKOTA ALCÚDIA 50

Ens quedava l'objectiu de ser segones en aquest campionat i que no és poc, sempre tenint en compte que pràcticament tot l'equip està en el seu primer any de categoria. Amb aquesta il.lusió ens enfrontàvem a l'equip de Zona 5, un bon equip que ens havia guanyat els dos partit de la lliga regular de la mateixa manera que el Cide.

El cansament després dels partits anteriors era palpable en l'inici del partit. Estàvem lentes i amb molts nervis. La bona defensa de les de Manacor ens atabalava, no aconseguint atacar pràcticament amb fluïdesa en els primers 10 minuts, mostra d'això el pobre parcial, 7-6 desfavorable.

En el segon període, les nostres van començar a trobar més còmodes, vam començar a realitzar algunes bones defenses que ens van deixar córrer diversos contraatacs i que ens donaven una petita renda al descans, parcial favorable de 7 a 12. Al descans 14-18.

En l'inici del tercer quart, per un moment ens vàrem anar del partit. La defensa pressionant a tota la pista de les de Manacor, ens va sorprendre en diverses sortides des de la línia de fons, regalant diversos pilotes que van fer que ens donessin la volta al marcador 29-27. Però l'equip es va sobreposar a aquest moment, no deixant que el marcador augmentés en la nostra contra. Parcial desfavorable de 19 a 13.

Iniciàvem els últims 10 minuts amb dos punts a sota i tot per decidir. Les cames començaven a fallar, semblava que les rivals estaven més fresques, no aconseguíem defensar bé els talls, arribàvem un segon tard a totes les accions, però seguíem a falta de 4 minuts estant en el partit 39-38.

Un temps mort demanat per canviar a una defensa zonal ens va donar la tranquil.litat necessària. A partir d'aquest moment vam començar a controlar el rebot, evitàrem les seves penetracions que ens estaven matant i vàrem començar a córrer. Mostra d'això el parcial dels últims 4 minuts, 2 a 12 i victòria treballadíssima per a les nostres i una gran alegria. Al final 42 a 50.

S'ha acabat la temporada amb un molt bon sabor de boca, però no cal oblidar que això només acaba de començar si volem aconseguir alguna cosa més la temporada que ve. Ja ho hem parlat i sabem que han de canviar diverses coses molt importants.

ENHORABONA A TOTES !! I gràcies per haver-me fet gaudir tant aquests dos anys. SI HO POTS SOMIAR, EL POTS FER !!.