Bon inici del Cadet femení B (32-50)

Bon partit de les nostres jugadores en el primer partit de lliga a la pista del Andratx. L'arrencada de les nostres en el primer quart va ser inapel.lable amb un 2-20, gràcies a la intensa defensa tota la pista amb robatoris constant de pilota i finalitzacions fàcils en contraatac.

El segon quart va ser una mica més igualat ja que les rotacions de vegades feien perdre una mica d'intensitat. Tot i això el parcial també va ser favorable per a les nostres per un 10-12, que ens portava al descans amb un tranquil.litzador 12-32.

En el tercer quart va ser de poca efectivitat en les dues cistelles i pràcticament els atacs es comptaves per errors dels dos equips amb un pobre 8-9 s'arribava al final del tercer quart amb el màxim avantatge de 23 punts 17-40.

Com és habitual res està decidit fins al final i semblava que era una cosa que les nostres no ho sabien ja que els primers 5 minuts de l'últim quart semblava que l'equip local juga sol endossant-li un parcial de 8-0 reflectint l'electrònic un 28-43 a només 15 punts i possessió per a les locals. El temps mort visitant donava el seu efecte tancant el marcador amb un parcial de 4-7 deixant el definitiu 32-50.

A destacar el bon inici del nostre equip davant d'un fluix Andratx que sempre va tenir problemes per circular la pilota en atac. No cal confiar ja que segur patirem en molts partits el mateix que va poder patir l'equip local.