Segona victòria consecutiva del cadet B (38-34)

El segon partit del nostre cadet femení preferent es presentava amb bones sensacions ja que està ja gairebé amb la plantilla sencera. El primer quart es va veure marcat per la lesió de Nadine que ens ha deixat a tots una mica espantats fins que sapiguem amb més exactitud l'abast de la lesió. Al final un ajustat 11-10 en un quart estrany del qual ningú prestà massa atenció.

El segon quart va ser un cúmul de despropòsits per part de les nostres jugadores que no trobaven el camí cap al cèrcol i es sumaven les fallades sota cèrcol amb mals tirs. L'equip visitant tampoc va estar molt encertat en atac la qual cosa feia que almenys no marxessin  al marcador amb un segon quart amb un parcial de 6-10 ens feia anar al vestidor amb un pobre 17-20.

El tercer quart arrencava amb la mateixa tònica per part dels dos equips ja que les fallades i errors es sumaven en els dos equips, destacant els continus passos. Per això cap dels dos equips va arribar als 10 punts en aquest quart.

Per a l'últim parcial semblava que les nostres jugadores havien guardat els seus millors moments com a mínim pel que fa a les ganes defensives ja que aquest últim quart es va deixar a l'equip visitant en tan sols 4 punts per 12 de les nostres que van demostrar que almenys quan volen poden donar molt més del que havien demostrat els 30 minuts anteriors, destacant els bons minuts de Mari Pons i Sophia Nikiema, aquesta última bastant encertada en els tirs lliures.

Al final després de la victòria segona victòria de les nostres en dos partits per la qual cosa esperem que la ratxa segueixi, però cal ser conscients de les nostres limitacions i de la feina que hem de fer encara en els entrenaments.

Des d'aquí esperem el millor per Nadine que segur estarà aviat de nou en els entrenaments.