El Cadet femení B perd a casa contra el Zona 5 (31-43)

El nostre equip es presentava amb pocs efectius, només 6 cadets i 2 infantils, destacant que Marilen, havia fet l'esforç de venir a jugar el partit, tot i travessar un procés febril.

Una forta defensa d'inici de l'equip visitant, va sorprendre a les nostres, que encara estaven una mica adormides, però que poc a poc van anar agafant ritme, sortint de la pressió i remuntant el 0-8 d'inici, per acabar pressionant nosaltres, per acabar el quart amb un parcial de 7-8 al marcador.

Les rivals, van canviar a una defensa zonal 1-2-2, la qual ens va resultar molt dificil atacar, i així, les rivals aprofitaren per a distanciar-se al marcador, ja que la seva superioritat al rebot, provocà que tenguessin moltes segones opcions per anotar sota cistella, acabant el parcial 3-11.

Després del descans, el nostre atac va millorar, jugàvem més incisives de cara a cistella, tallant sovint per l'esquena de la zona rival, però les rivals no van afluixar en cap moment, i tornant a pressionar, van aconseguir tallar un parell de pilotes, que els donà un nou avantatge, acabant el parcial 7-12.

Tot i començar el darrer quart 14 punts a baix, les nostres no es van rendir, i van seguir donant el màxim de si, l'equip rival va tornar a fer aquella espècie de zona, i la vam saber atacar molt bé, aconseguint diverses cistelles fàcils, però elles, fresques encara, van poder córrer més que les nostres, que amb Karen ja asseguda a la banqueta per 5 personals, gairebé no pogueren descansar. Així i tot, varem acabar aquest periode per davant, amb un parcial de 14-12.

Destacar que l'actitut de totes va ser molt bona durant el partit, i que no el van donar per perdut en cap moment.

ANOTADORES: Julieta (5 1/2tl), Elena (4), Marilen (4, 0/2tl), Natalia (11, 1/4tl), Cata (4, 1/2tl), Laura (3).