Victòria contra el líder (61-45)

Partit complicat davant el líder Jovent Marratxí que vam resoldre gràcies una bona intensitat defensiva durant tot el partit amb constants rotacions per desgastar el rival. El primer quart, tot i les ganes que posàvem, hi havia massa precipitació en atac i el rival controlava el rebot en les dues cistelles. Parcial desfavorable de 10 a 13.

El segon quart ja va ser molt millor, la defensa va millorar encara més i els nostres atacs eren més fluids, les idees més clares i milloràrem en el rebot. Parcial favorable de 18 a 12. Al descans 28-25.

A la represa, les nostres van continuar amb la mateixa actitud i malgrat les rotacions, el nostre nivell continuava sent bo, però no aconseguíem desenganxar en el marcador. Parcial de 14 a 9.

En l'últim període tiràrem la resta i per moments férem un gran joc, atropellant el rival en els últims 3 minuts i sentenciant el partit aconseguint la màxima renda. Parcial de 19 a 11. Final del partit 61-45.

Destacar la bona actitud de totes les jugadores que van aportar el màxim cadascuna dins de la pista.

ANOTADORES: Sara 0, Julieta 0 (0/2 tll), Joana Mª 0, Elena 6, Carmen 22 (6/9 tll), Karen 0, Mari 3 (1/6 tll) Natalia 0, Sofía 10 (2/9 tll), Cata 6 (0/2tll), Andrea 2, Laura 9 (3/3 tll).