Segueix la bona ratxa (33-48)

phoca_thumb_m_foto001En un partit que va semblar que es va jugar a qui era el pitjor equip en atac, les nostres van aconseguir trobar un atac més fluid i es van endur la victòria en un derbi marcat pels mals percentatges de tir.

El primer quart amb una bona pressió per part de les nostres era clarament per al nostre equip trobant sempre bones posicions de tir sobretot després de robatoris de pilota parcial de 5-16.

El segon quart l'equip rival es posava en una zona 2-3 que posava en molts problemes a les nostres, més quan la nostra única jugadora interior (Cata) es carregava amb 4 faltes. Tot i malgrat el pobre parcial 13-8 s'arribava al descans amb un 18-24.

En el tercer novament la defensa i sobretot les transicions de Sofia ens portaven de nou a dalt en el marcador 5-13 en el parcial i 23-37 en el global, gràcies a un triple en l'últim minut de Laura.

L'últim quart es veia marcat pels alts i baixos en el nostre joc i les jugadores eliminades per faltes tot i això les nostres es van endur la victòria per un clar 33-48.

A destacar els punts fàcils de Sofia, que aquesta demostrant que ha donat un pas endavant en el seu joc i que pot ser una jugadora referent al nostre club. També destacar la bona direcció de Mari que possiblement va realitzar el seu millor partit fins ara, així com la bona defensa de Caren durant tots els minuts que va estar en pista

Anotadores: Elena 4, Caren 2, Marilen 13, Laura 5, Sofia 18, Natalia 6