DAKOTA ALCÚDIA 59 - Bàsquet Mallorca 32

Desprès d'un llarg dissabte de carnaval, el diumenge pel matí ens esperava un Bàsquet Mallorca amb ganes de guanyar, i on el seu esforç es va fer notar. Però les nostres cadets i amb l'ajuda de les infantils Laura Alvarez i Julieta Acosta, varem poder afrontar un partit sense gaire complicacions, on el primer període va ser de (13-8) a favor nostre, i un segon període on ens varem posar les piles (15-4).

Passat el descans vàrem concloure el tercer període (14-8) a favor nostre , però les nostres ja es varen començar a confiar i es varen relaxar una mica, deixant un parcial final de (17-12). Desprès d'aquest darrer quart podem destacar l'esforç de totes les jugadores i les ganes de jugar que van demostrar.

Com anècdota del partit puc dir que aquesta ha estat la meva primera victòria com entrenador, i la major part gràcies a les jugadores i el seu entrenador Cristian per la seva feina realitzada amb l'equip.