Jovent Marratxí 57 - DAKOTA ALCÚDIA 43

Un altre partit disputat que se'n va en els últims minuts. Si ja la setmana passada es jugava un partit molt disputat i igualat contra el líder del grup Zona 5, aquesta setmana tocava el segon classificat el Jovent de Marratxí. Cal destacar el bon paper que està fent l'equip ja que abans d'aquest partit estàvem en segon lloc.

El primer quart arrencava amb les nostres molt fredes i sense entrar en joc sobretot en defensa, tot i això amb l'entrada de Sofia al final del quart s'aconseguia reconduir la situació i arribar a un 18-11 al final del primer període.

En el segon es pujaven les línies en defensa i aconseguíem jugar molt més ordenats buscant sempre les nostres millors opcions d'atac, fruit d'això un parcial favorable de 15-17 ens feia arribar a descans amb un ajustat 33-28 amb tot per decidir en el segon temps.

En el tercer quart van aflorar els nervis i el desencert en atac es va apoderar dels dos equips fent un pobre 7-9 en aquest quart ajustant més el marcador 40-37 i deixant tot per decidir en l'últim quart.

En l'últim quart, potser per cansament, es tirà per la borda tot el treball realitzat i amb una pèssima selecció de tir tan sols 6 punts per a les nostres per 17 de les locals es perdia un partit que es va tenir a prop durant gairebé tot el partit.