Fulminant victòria en un derbi desigual (52-2)

Partit amb molt poca història del que es poden treure escases conclusions entre dos equips configurats de forma molt desigual. Des del primer minut els nostres jugadors mostraren la seva superioritat tant en defensa com en atac, mitjançant les pilotes robades i sobretot un contraatac demolidor feu que ens allunyàssim al marcador acabant el primer quart amb un impactant 30-2, ja al segon periode i a falta de 2 minuts es tancà el marcador amb el definitiu 52-2.

Els dos darrer quarts restants serví per a continuar treballant, sobretot allò practicat als entrenaments.

Anotadors: Tomeu 12 punts, Salva 6 punts, Marc 4 punts, Manu 8 punts, Juanpi 8 punts, Jesus 4 punts, Josep 6 punts, Daniel 2 punts i Alex Castaño 2 punts.