Ningú pot de moment amb els infantils (49-72)

Els infantils continuen en la seva línia guanyadora en un partit molt interessant jugat dissabte horabaixa al pavelló de Pollença. El primer període començà amb els jugadors molt ficats dins el partit tant en defensa com en atac amb una bona circulació de pilota i unes bones entrades a cistella acabant amb un clar 7-18.

El segon període fou una fotocòpia del primer, bones passades i sobretot gran anticipació en defensa que feu que encistelllessin amb facilitat acabant amb un 14-16 i amb el marcador al descans de 20-34.

A la represa del partit continuàrem amb la mateixa intensitat passant per damunt de l'equip pollencí amb un cruel 6-30 arribant al darrer quart on varem baixar la guardia, desconcentrats tant en defensa com en atac cosa que aprofità l'equip local per a imposar-se al darrer quart amb un 22-9.

Cal destacar la bona actuació dels nostres jugadors Josep, Tomeu Mariano i Jesus tant en defensa com en atac cosa que contagià a la resta de companys. Animar a aquest equip que per a la propera setmana li espera un Basquet Pla molt motivat a la seva canxa.

ANOTADORS: Marc 2 punts,Juan Pablo 2 punts, Alex 5 punts,Manu 12 punts, Josep 14 punts, Alejandro 2 punts, Tomeu Mariano 20 punts, Jesus 7 punts, Daniel 2 punts i Venanci 6 punts. Destacar l'absencia d'en Lluis per motius tècnics i d'en Dani que haguè d'abandonar el partit lesionat al minut 1 de partit.