Els infantils acaben imbatuts la primera fase (66-78)

Partit molt interessant el jugat dissabte capvespre al pavelló de Muro. Molt de renou a les grades i molt de públic murer, però també molta d'afició per part de l'Alcúdia, animant als nostres jugadors.

El partit va començar amb molta tranquil•litat, sabent que tenien davant un equip amb molts jugadors ràpids i lluitadors, que no deixaven cap pilota per perduda. Però els nostres jugadors sabien que si lluitaven i defensaven molt bé, com a altres partits, podien guanyar; i així, es varen posar el traje de feina. El primer període va acabar amb un 11 - 22.

Al 2n període varen baixar la guàrdia. Va sortir el número 10 dels mureros, que es va posar l'equip a l'esquena i ens varen remuntar el partit, acabant el 2º període amb un parcial de 22 - 15. Així varem arribar al descans amb un resultat de 33 - 37.

Va començar la segona part i una cosa molt important va esser que l'equip, amb la baixada del 2n període, no va tirar la tovallola, i va sortir a menjar-se als rivals, defensant 1 contra 1, collint rebots, cosa que als altres partits no feien; i així varen començar a fer els contraatacs i a cistella, acabant aquest 3r període amb un parcial de 14 - 19.

Amb una diferència de 9 punts va començar el 4º període. No ens podíem dormir, perquè un altra bona ratxa dels mureros podia fer perillar el resultat final del partit.

Varen sortir molt enganxats al partit, fent jugades espectaculars que pareixien de "NBA", acabant el parcial amb un 19 - 22.

¡Ah! Una cosa molt important: Un equip som tots els components, del bo al més bo, així farem un bon equip. A aquest partit cal destacar els jugadors Tomeu, Josep i Manu per les seves bones jugades.

BONES FESTES A TOTS I MOLT D'ANYS!!

ANOTADORS: Dani: 2 punts, Josep: 17 punts (2/4 t. Ll.), Venanci: 1 punt (1/2 t. Ll.), A. Castaño: 5 punts (3/6 t. Ll.), Marc: 6 punts (1/2 t. Ll.), Tomeu: 37 punts (6/8 t. Ll.), Juan Pablo: 3 punts (1/2 t. Ll.), Salva: 0 punts, Alex: 2 punts, Daniel: 0 punts, Manu: 5 punts (0/1 t. Ll.)